Stichting Behoud Monumenten Brabant als promotor van restauratievakmanschap op Nederlandse televisie  

Het programma Lifestyle Experience (een programma van RTL) heeft in een TV-programma aandacht besteed aan restauratievakmanschap en het belang van restauratieopleidingen. Door middel van een interview met Harrie Maas en Sandra van Trijffel van Stichting Behoud Monumenten Brabant wordt een algemeen beeld van de problematiek geschetst, alsook wordt uitgedragen dat het restauratievakmanschap een prachtig werkgebied is met een goed toekomstperspectief.

Stichting Behoud Monumenten Brabant / Monumentenhuis Brabant is tevens de projectcoördinator van Restauratie Opleidingsprojecten Zuid-Nederland (ROP-Zuid) en het Interregproject Revivak (Revival vakmanschap).

Het interview, dat gelardeerd is met mooie sfeerbeelden, is uitgezonden op zowel RTL 4 en RTL 5. Het filmpje kan worden bekeken via deze link.